Стало відомо, про що говоритиме Меркель з Трампом

Стало відомо, про що говоритиме Меркель з Трампом

Укрінформ
У ході візиту канцлера ФРН Ангели Меркель у Вашингтон та зустрічі з президентом США Дональдом Трампом 14 березня обговорюватимуться важливі теми політики, економіки і професійної освіти.

Про це сказав офіційний представник федерального уряду ФРН Штеффен Зайберт, повідомляє кореспондент Укрінформу в Німеччині.

"Це буде потрібний обмін думками з президентом нашого найближчого і важливого трансатлантичного партнера. Ми з США - більше, ніж партнери", - підкреслив Зайберт.

Згідно з програмою, у вівторок відбудуться переговори Меркель і Трампа, у ході яких основну увагу буде приділено важливим політичним темам. "Список наших спільних інтересів дуже довгий. Канцлер рада можливості обговорити їх з американським президентом", - сказав представник Меркель.

Згодом пройде зустріч у розширеному складі. На ній обговорюватимуться економічні теми та питання професійної освіти. Також заплановано прес-конференцію.

Як раніше повідомлялося, Трамп, у свою чергу, може відвідати ФРН 7-8 липня, коли у Гамбурзі відбудеться саміт G20.

До цього два лідери спілкувалися телефоном у січні, коли американський президент запросив канцлера здійснити візит до США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-