Президентська гонка у Франції: Фійон залишиться

Президентська гонка у Франції: Фійон залишиться "консервативним" кандидатом - ЗМІ

Укрінформ
Голова Сенату Франції Жерар Ларше заявив, що Франсуа Фійон залишиться консервативним кандидатом на виборах президента Франції. Фійон закликав однопартійців об'єднатися.

Про це повідомляє Reuters з посиланням на учасника засідання політичного комітету Республіканської партії.

"Голова Сенату Франції Жерар Ларше сказав на ключовому нараді старших посадових осіб партії, що Франсуа Фійон буде консервативним кандидатом на президентських виборах", - йдеться в повідомленні.

Ларше також попросив Фійона діяти для об'єднання консервативного політичного табору для ведення подальшої передвиборної кампанії.

Як повідомляє видання, Фійон, який переважною кількістю голосів виграв праймеріз Республіканської партії в листопаді, закликав своїх однопартійців об'єднатися.

"Я закликаю всіх жінок і чоловіків доброї волі згуртуватися, поважати думки наших виборців, висловлені під час праймеріз, і об'єднатися навколо моєї кандидатури, яка є єдиною законною", - сказав кандидат у президенти.

Як відомо, раніше прихильники колишнього президента Франції Ніколя Саркозі закликали кандидата в президенти Франції від республіканців Франсуа Фійона знайти на своє місце іншого кандидата.

Фото: EPA/UPG

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-