Фірташ проведе у в'язниці ще добу - рішення суду

Фірташ проведе у в'язниці ще добу - рішення суду

Документ
Укрінформ
Українському бізнесменові Дмитру Фірташу доведеться залишитися під вартою у в'язниці віденського району Йозефштадт, як мінімум, ще добу.

Про це йдеться в рішенні суду від 23 лютого, що є в розпорядженні Укрінформу.

«Земельний суд Відня у кримінальних справах ухвалив рішення за ухвалою Віденської прокуратури про застосування запобіжного заходу у вигляді тимчасового затримання... Утримання під вартою не було схвалено», - йдеться у рішенні.

Однак, обвинувачений перебуватиме у в'язниці району Йозефштадт Вени щонайменше до другої половини дня п'ятниці. Потім його мають випустити під підписку про невиїзд. Фірташ має здати паспорт та буде зобов'язаний регулярно відмічатися в поліції. Судді вважаютьмінімальним ризик того, що за таких умов Фірташ може спробувати сховатися.

Також у рішенні зазначається, що прокуратура знову подала заяву про застосування до Фірташа запобіжного заходу у вигляді тимчасового утримання під вартою у зв'язку зі справою про екстрадицію в США.

У засіданні, яке проходило в закритому режимі, взяли участь лише представники Віденської прокуратури та адвокати обвинуваченого.

Адвокати можуть подати апеляцію протягом 14 днів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-