У Каліфорнії через шторм загинули двоє людей

У Каліфорнії через шторм загинули двоє людей

Укрінформ
Потужний шторм, який охопив південну частину американського штату Каліфорнія, став причиною загибелі принаймні двох людей, а також руйнування та затоплення місцевої інфраструктури. 

Про це повідомив у суботу місцевий телеканал CNN

"У місті Вікторвіль, округ Сан-Бернардіно, у п'ятницю одна людина була знайдена мертвою в затопленому автомобілі. Друга жертва шторму, 55-річний чоловік, був уражений електрострумом внаслідок падіння лінії електроживлення у п'ятницю в районі Шерман Оакс", - зазначається в публікації.

Повідомляється також про інші випадки, коли постраждали люди. Зокрема, у Лос-Анджелесі автомобіль разом із водієм провалився в 6,5-метрову яму, що утворилася від потоку води прямо на дорозі.

Понад 131 тис. помешкань втратили електроживлення внаслідок руйнацій, що спричинила стихія. Потужні вітри повалили дерева та лінії електроживлення на великій території штату.

Тим часом, шторм з південної частини штату прямує на північ Каліфорнії. Потужні зливи знову ставлять під питання витривалість найвищої у США греблі в районі озера Оровілль. Цього тижня навколишні райони вже підлягали примусовій евакуації через небезпечне підвищення води та ерозію земляної гідротехнічної споруди.

Водночас, синоптики прогнозують, що стихія вируватиме на західному узбережжі Сполучених Штатів впродовж наступної доби.

Фото: cnn.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-