Адмірал Гарвард відмовився працювати у Трампа радником замість Флінна

Адмірал Гарвард відмовився працювати у Трампа радником замість Флінна

Укрінформ
Віце-адмірал Роберт Гарвард відхилив пропозицію президента Трампа стати новим радником з питань національної безпеки президент США.

Про це повідомив телеканал CBS News.

"Два джерела, обізнані в ситуації, підтвердили, що Гарвард заявив про бажання сформувати власну команду, проти чого виступив Білий дім", - йдеться в повідомленні. Зокрема, як стало відомо, президент Трамп запевнив заступницю радника з питань національної безпеки К.Т.МакФарленд, що вона могла би зберегти свій пост, навіть після уходу Майкла Флінна.

Роберт Гарвард, натомість, виступив категорично проти того, щоб МакФарленд була в його команді. "Після цілого дня переговорів з цього та інших кадрових питань, Гарвард відмовився працювати замість Флінна", - інформує телеканал.

60-річний колишній "морський котик" Роберт Гарвард служив заступником командувача Центрального командування США в підпорядкуванні нинішнього міністра оборони Джеймса Маттіса. Раніше він обіймав керівну посаду в Об'єднаному командуванні спеціальних операцій у Форт-Брегг у штаті Північна Кароліна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-