Трамп перелічив проблеми нацбезпеки, які його турбують найбільше

Трамп перелічив проблеми нацбезпеки, які його турбують найбільше

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп вважає ракетно-ядерну загрозу з боку Північної Кореї та проблеми на Близькому сході одними з найбільших викликів для національної безпеки США на сьогодні.

Про це він заявив під час спільної з прем'єр-міністром Канади Джастіном Трюдо прес-конференції в понеділок у Вашингтоні, передає власний кореспондент Укрінформу.

"У нас дуже багато проблем. Під час кампанії я говорив, що ми не в кращій ситуації. Зараз же, як я бачу це, в тому числі з урахуванням брифінгів з питань національної безпеки, ми маємо такі проблеми, про які багато людей не мають найменшого уявлення про те, наскільки вони складні, й наскільки серйозні", - зазначив Трамп.

Він підкреслив, що "очевидно, Північна Корея є дуже великою проблемою, і ми налаштовані дуже рішуче". Крім того, за його словами, існують істотні виклики на більшій території Близькому сході.

Таким чином, глава Білого дому відповів на запитання про те, що становить найбільший виклик для національної безпеки Сполучених Штатів.

Трамп також виділив проблеми "на домашньому фронті". У цьому зв'язку він зауважив, що "потрібно створити кордони, дозволити доступ тим людям, які люблять нашу країну (США – ред.)".

При цьому Трамп та його адміністрація "не можуть дозволити в'їзд для поганих людей".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-