Аеропорт Гамбурга закривали через перцевий газ

Аеропорт Гамбурга закривали через перцевий газ

Укрінформ
Причиною евакуації в неділю аеропорту Гамбуга став перцевий газ, який невідомі пустили через системи клімат-контролю.

Про це повідомляє WELT.

"Біля диспетчерської було виявлено контейнер з перцевим газом", - сказав представник пожежної бригади. Контейнер був відкритий, частина балончиків використана. Спрей, імовірно, утворив хмару і був рознесений кондиціонером", - йдеться в повідомленні з посиланням на представника пожежної служби.

Хто до цього причетний, поки не з'ясували, але "це не дурна витівка, а злочин", - кажуть у поліції Гамбурга, яка вже почала розслідування.

Постраждали 68 осіб, їм було надано медичну допомогу в аеропорту, із них 9 осіб були доправлені в лікарню, однак їх стан побоювань у медиків не викликає.

Майже півторагодинне закриття аеропорту торкнулося 13 рейсів (2 з яких перенаправили у Бремен), 1500 пасажирів. Серед них – президент Уругваю.

Як раніше повідомляв Укрінформ, люди в аеропорту днем почали скаржитися на подразнення  дихальних шляхів і печіння в очах. О 12.13 було вирішено евакуювати пасажирів і персонал, припинити посадку і вильоти літаків. Люди протягом більше години змушені були чекати на вулиці. О 13.45 аеропорт повернувся до нормальної роботи.

Фото: dpa

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-