У Трампа відповіли на натяки про імпічмент

У Трампа відповіли на натяки про імпічмент

Укрінформ
Речник Білого дому Шон Спайсер відповів на зауваження з боку окремих американських конгресменів у Палаті представників, що скандальний "міграційний" указ Трампа та намагання зблизитися з Путіним ведуть до імпічменту.

З відповідною заявою Спайсер виступив у вівторок під час прес-конференції в Вашингтоні, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Президент робить все від нього залежне, щоб просувати цю країну вперед, і я думаю, чи то демократи в Сенаті, які намагаються загальмувати процес призначення номінантів, чи ці політичні трюки з боку Палати представників... Зрештою я думаю, що всі бачать підтримку політики президента по всій країні", - зауважив представник Білого дому.

При цьому він наголосив, що президент Трамп насправді намагається зберегти країну в безпеці, продовжити її економічне зростання та створити нові робочі місця.

Раніше конгресвумен від Демократичної партії Максін Уотерс сказала, що Трамп "веде себе до імпічменту", прийнявши "неконституційний" указ, що забороняє в'їзд до США громадян семи країн, а також через його потенційні зв'язки з російським президентом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-