Трамп обігнав Путіна в рейтингу згадування в росЗМІ

Трамп обігнав Путіна в рейтингу згадування в росЗМІ

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп очолив ТОП найзгадуваніших персон російських ЗМІ за січень, випередивши традиційного лідера президента РФ Володимира Путіна.

Такі дані "Системи комплексного аналізу новин" (СКАН), створеної Інтерфаксом.

Дональд Трамп очолив ТОП-10 найзгадуваніших персон російських ЗМІ у січні: він отримав більше 202 тисяч посилань у матеріалах різного політичного і фінансово-економічного напрямку.

За останні декілька років це перший випадок, коли верхній рядок рейтингу залишається не за президентом РФ Володимиром Путіним - у січні 2017 року він обіймає друге місце за кількістю згадувань у російській пресі з відставанням більш як на чверть згадувань (147,7 тисячі посилань у ЗМІ РФ). До цього перестановки в топ-рейтингу згадуваності спостерігалися тільки в період, коли пост глави держави, президента РФ номінально займав Дмитро Медведєв (з 2008 по 2012 рік).

Значення рейтингу визначається за кількістю документів із згадкою тієї або іншої персони за вказаний період, даних "СКАН", що надійшли до бази, з центральних і регіональних ЗМІ, інформаційних агентств, спеціалізованих і галузевих видань, ТБ і радіо, інтернет-сайтів.

Карикатура: Charlie Hebdo

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-