Трамп про Путіна: Я не знаю цього джентльмена

Трамп про Путіна: Я не знаю цього джентльмена

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп назвав російського лідера Володимира Путіна "джентльменом", якого він не знає, висловивши надію на встановлення гарних відносин, водночас припустивши, що цього може й не статися.

Про це він заявив у п'ятницю під час спільної з прем'єр-міністром Великої Британії Терезою Мей прес-конференції у Вашингтоні, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Я не знаю цього джентльмена. Сподіваюся, ми матимемо фантастичні відносини. Це можливо, але також не все можливо, чого ми хочемо. Подивимося, що буде", - заявив новий президент США, відповідаючи на запитання щодо його бачення майбутніх відносин з Володимиром Путіним.

При цьому Трамп підкреслив, що має намір "в дуже і дуже твердий спосіб" відстоювати інтереси американського народу.

Водночас, він припустив, що міг би співпрацювати з російською стороною у боротьбі проти радикального ісламістського тероризму.

"Якщо ми матимемо гарні відносини з Росією та іншими країнами та будемо разом переслідувати ІДІЛ, що потрібно зупинити - це зло, яке необхідно зупинити, - я би сказав, що це добре, а не погано", - зазначив Трамп.

Наприкінці він зауважив, що як розвиватимуться його відносини з російським лідером, він зможе сказати пізніше. "У мене було багато раз, коли я думав, що я ладнатиму з людьми, натомість розчарувався в них повністю", - зауважив президент США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-