У США секретна служба переслідує за твіти з погрозами Трампу - ЗМІ

У США секретна служба переслідує за твіти з погрозами Трампу - ЗМІ

Укрінформ
Секретна служба США відкрила розслідування щодо тіветр-допису однієї жінки зі штату Кентуккі, яка розмістила заклик убити президента Дональда Трампа.

Виїзна група агентів уже відправилась до містечка Луісвілль, де допитала жінку, повідомив у середу американський центральний телеканал новин ABC News.

"Якщо у когось вистачило жорстокості вбити Мартіна Лютера Кінга, то може хтось буде настільки люб'язний вбити Трампа", - зазначила Хітер Лоурі з Кентуккі, чий допис очевидно був видалений із соцмережі, але розійшовся по ЗМІ.

У цьому зв'язку в Секретній службі заявили, що як тільки слідство дійде завершальних висновків, результати будуть направлені в органи прокуратури. Там уже прийматиметься рішення про можливі звинувачення.

Федеральний закон США забороняє погрози президенту. Такий злочин карається принаймні, від одного до п'яти років у в'язниці. У цьому зв'язку американські правоохоронці порекомендували користувачам Інтернету "двічі подумати" перед тим, як розмістити повідомлення в соціальних мережах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-