До радниці Трампа приставили охорону Секретної служби через погрози

До радниці Трампа приставили охорону Секретної служби через погрози

Укрінформ
Одна з найбільш активних радників президента Трампа, яка спілкується з пресою, Келліан Конвей заявила про те, що через погрози на її адресу у зв'язку з активною критикою журналістів її охороняють агенти Секретної служби.

Про це вона розповіла в ефірі телеканалу Fox News.

"Конвей заявила в понеділок, що перебуває під захистом Секретної служби після того, як на її домашню адресу надійшли пакети з білою речовиною", - коментує ситуацію впливове видання Politico.

Зазначається, що погрози Конвей та її сім'ї стали надходити після того, як вона та інші представники адміністрації Трампа заявили про "несправедливе ставлення" до них з боку ЗМІ. При цьому уточнюється, що Конвей також розкритикувала неточне повідомлення прес-пулу Білого дому про те, що з Овального кабінету, куди в'їхав новий президент, зник бюст легендарного чорношкірого борця за права людей Мартіна Лютера Кінга.

Хоча журналіст, який поширив це повідомлення, швидко виправив його та вибачився, Конвей та інші припустили, що за цим стояли "більш огидні мотиви", які можуть бути частиною стратегії посилення расистських звинувачень на адресу Трампа.

"Я не називатиму публічно ім'я цього репортера, тому що не хочу, щоб він зазнав нападок, як я. Через те, як преса чинить стосовно мене, я маю захист з боку Секретної служби", - повідомила Конвей і розповіла про "посилку" з білою речовиною.

Тим часом відповіді на інформаційний запит Politico, чи дійсно Конвей офіційно перебуває під охороною Секретної служби, яка відповідає за безпеку перших осіб держави, ще не надходило, пише видання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-