Білий дім порадив Трампу обрати між розвідкою США та WikiLeaks з Росією

Білий дім порадив Трампу обрати між розвідкою США та WikiLeaks з Росією

Укрінформ
Адміністрація Дональда Трампа, яка почне активно працювати з наступного тижня, повинна визначитися, яку позицію займати щодо дій Москви: американського розвідувального співтовариства чи сайту WikiLeaks разом з Росією.

Про це заявив під час брифінгу у вівторок речник Білого дому Джош Ернест, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Зрештою, наступна адміністрація має зробити рішення (щодо ставлення до Росії – ред.), і тут має місце достатньо чіткий розподіл", - зазначив Ернест у відповідь на прохання журналіста прокоментувати висловлювання Путіна, що адміністрація США займається фальсифікацією фактів.

"З одного боку – це чоловіки та жінки, які представляють американське розвідувальне співтовариство, демократи й республіканці в Конгресі, які глибоко стурбовані тим, як Росія діє проти нас, прагне поставити під сумнів легітимність і стабільність нашої демократії. З іншого боку – WikiLeaks і росіяни", - пояснив речник Білого дому.

Тож, за його словами, майбутня адміністрація Трампа "повинна визначитись, яку сторону вона обирає".

Крім того, Ернест зауважив, що це не перший випадок, коли розвідувальне співтовариство США каже "некомфортні речі" про Росію. Він також зазначив, що позиція нової адміністрації щодо Росії почне прояснятися вже з наступного тижня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-