CNN просить Трампа обґрунтувати звинувачення у «публікації фейків»

CNN просить Трампа обґрунтувати звинувачення у «публікації фейків»

Укрінформ
Публікація CNN про звіт американської розвідки, в якому наведено докази збору Росією компромату на Дональда Трампа, відповідає стандартам журналістської роботи і є інформуванням громадськості про роботу уряду.

Про це йдеться в заяві телерадіокомпанії CNN, що опублікована у відповідь на висловлювання Трампа про «фейковість» новин цієї новинної організації.

«Рішення CNN опублікувати репортаж з акуратно підібраними джерелами про те, як працює наш уряд, кардинально відрізняється від рішення BuzzFeed опублікувати непідтверджені дані. Команда Трампа знає це», - йдеться в заяві телеканалу.

У CNN зазначили, що спеціально не стали публікувати документ на 35 сторінках, який пізніше опублікував BuzzFeed, оскільки «не підтвердили твердження в доповіді».

«Ми закликаємо (команду Трампа - ред.) пояснити, зокрема, що їм здається неточним», - написали журналісти.

Як повідомлялося, на вчорашній прес-конференції обраний президент США Дональд Трамп не дозволив журналістові CNN поставити йому питання і назвав новини цієї організації «фейковими», а саму компанію «жахливою».

Раніше CNN заявив про звіт американської розвідки, в якому наведені докази збору Росією компромату на Трампа, потім портал Buzzfeed опублікував документ, який, за його твердженням, послужив основою для цього звіту. Пізніше Трамп відреагував на опублікований порталом Buzzfeed документ з компроматом на нього і заперечував будь-які зв'язки з Росією.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-