Трамп після зустрічі з розвідкою вирішив створити план припинення кібератак на США

Трамп після зустрічі з розвідкою вирішив створити план припинення кібератак на США

Укрінформ
Дональд Трамп у п'ятницю прийняв рішення призначити команду для розробки впродовж 90-денного періоду плану протистояння та припинення кібератак на США.

Про це йдеться в офіційній заяві обраного президента, оприлюдненій після його зустрічі з керівниками розвідувального співтовариства, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Я призначу команду, яка протягом 90 днів з моменту мого вступу на посаду розробить мені план. Методи, інструменти й тактики, які ми використовуємо для того, щоб утримувати Америку в безпеці, не повинні бути предметом публічних дискусій, бо це йде на користь тим, хто прагне заподіяти нам шкоду", - йдеться в заяві.

При цьому Трамп назвав зустріч з керівництвом розвідувального співтовариства "конструктивною" та висловив "величезну повагу службі й роботі, зробленої чоловіками й жінками цієї спільноти". Обраний президент також пообіцяв, що через два тижні, коли він прийме присягу, безпека Америки буде його "пріоритетом номер один".

Водночас Дональд Трамп не оминув теми президентських виборів та впливу на них з боку Росії. "У той час як Росія, Китай, інші країни, сторонні групи та люди послідовно намагаються зламати кібер-інфраструктуру наших державних установ, підприємств і організацій, в тому числі Національного комітету Демократичної партії, це не здійснило абсолютно жодного впливу на результати виборів, включаючи той факт, що не було жодного втручання в машини для голосування", - підкреслив Трамп.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-