У Каліфорнії й Неваді стався землетрус

У Каліфорнії й Неваді стався землетрус

Укрінформ
Два підземних поштовхи мали місце в ніч на середу (за місцевим часом) у районі озера Тахо, наслідки від яких відчувалися у штатах Каліфорнія і Невада.

Інформації про руйнування та постраждалих внаслідок стихії поки не надходило, повідомляє АР.

"За інформацією Геологічної служби США, два поштовхи магнітудою 5,7 мали епіцентр у віддаленому районі штату Невада, поблизу кордону з Каліфорнією, приблизно в 112 км на південний схід від озера Тахо", - зазначається в повідомленні.

Землетрус, який вважається помірним за силою, стався між дванадцятою і першою годинами ночі за місцевим часом з перервою у чотири хвилини між поштовхами.

За інформацією місцевих правоохоронних органів, поштовхи були відчутними, однак станом на ранок середи "не було повідомлень про травми або пошкодження". Водночас повідомляється, що стихія заблокувала деякі ділянки шосе, спричинивши зсуви, а також викликала несанкціоноване спрацювання охоронної сигналізації на кількох підприємствах.

Крім озера Тахо, за інформацією Геологічної служби США, поштовхи також були відчутними в Карсон-Сіті (Невада), у Національному парку Йошеміті й на озерах Маммот (Каліфорнія). Це, як уточнюється, приблизно в радіусі понад 100 кілометрів від епіцентру.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-