Джуліані відмовився працювати в команді Трампа

Джуліані відмовився працювати в команді Трампа

Укрінформ
Колишній мер Нью-Йорка Руді Джуліані зняв свою кандидатуру з числа претендентів на посаду державного секретаря США в новій адміністрації.

Про це повідомляє CNN із посиланням на заяви в команді Трампа.

"Перехідна команда у п'ятницю оприлюднила заяву, відповідно до якої Джуліані зняв свою кандидатуру з розгляду на цю посаду ще минулого місяця", - йдеться в повідомленні.

У цьому зв'язку обраний президент Дональд Трамп розмістив звернення, назвавши Джуліані надзвичайно талановитим і патріотичним американцем. "Я завжди буду вдячний його цілковитій відданості кампанії, після чого я виграв праймеріз, а також за його надзвичайно мудру пораду. Він і надалі залишатиметься близьким другом, і залежно від обставин, я звертатимуся до нього за порадами", - заявив Трамп. При цьому він не виключив, що Джуліані пізніше зможе отримати важливе місце в його адміністрації.

Кандидатура Джуліані розглядалася на посаду державного секретаря США в кабінеті Трампа впродовж останніх тижнів. Як повідомляв Укрінформ, екс-мер Нью-Йорка хотів отримати саме цю посаду, і ніяку іншу.

Під час президентської кампанії Джуліані підтримував Трампа, був одним із найбільш високопоставлених представників республіканського кандидата та радником.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-