У Сочі потужний шторм обрушився на прибережні готелі

У Сочі потужний шторм обрушився на прибережні готелі

Відео
Укрінформ
У неділю в Сочі розігрався потужний шторм, який не залишив без уваги і елітні будинки, розташовані в Імеретинському курорті.

Про це повідомляє "Макс Портал".

"Сильний шторм, що розігрався на узбережжі, подолав всі берегозахисні споруди і з усією силою налетів на прибудинкові території, дитячі майданчики та інші споруди", - зазначається в публікації.

Як вказується, для багатьох мешканців цього комплексу такий "кінець світу" став у новинку, а деяким така картина нагадала моторошні картини знаменитого цунамі в Південно-Східній Азії 2004 року.

Руйнівний ураган, що обрушився на Сочі в ніч на суботу, влаштував у місті справжній безлад. Місцеві жителі в соцмережах діляться фотографіями повалених дерев, ліхтарних стовпів і дорожніх знаків, які не витримали напору поривчастого вітру. Крім того, ураган зніс майже всі пляжні споруди біля Олімпійського парку, а велика кількість мокрого снігу стало причиною транспортного колапсу на дорогах.

Напередодні метеорологи попередили сочинців про сильний ураган, який обрушиться на місто в ніч на 3 грудня. Синоптики вважають, що сильний вітер збережеться в олімпійській столиці до вечора суботи. Швидкість вітру складе до 27 метрів на секунду, причому все це буде супроводжуватися рясним снігопадом.

Фото: garifzyanovaalena/ instagram.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-