Тіла футболістів, які загинули в авіакатастрофі, прибули до Бразилії

Тіла футболістів, які загинули в авіакатастрофі, прибули до Бразилії

Укрінформ
Тіла футболістів першої команди та співробітників бразильського клубу Chapecoense, які загинули в авіакатастрофі в Колумбії, сьогодні доправлені у бразильське місто Шапеко.

Про це повідомляє DW.

"Літаки з тілами загиблих вилетіли напередодні з аеропорту колумбійського міста Медельїна. До Шапеко доправили останки 50-ти жертв", - зазначається у повідомленні.

У суботу клуб проведе панахиду на своєму стадіоні "Арена Конда". Очікується, що попрощатися з футболістами прийдуть до 100 тисяч людей, тобто майже половина населення міста. Оскільки спортивна арена вміщує лише 19 тисяч глядачів, для вболівальників перед стадіоном встановлять великі екрани. Очікується, що участь у церемонії прощання візьмуть президент ФІФА Джанні Інфантіно та президент Бразилії Мішел Темер.

Як повідомлялося, в авіакатастрофі над Колумбією загинула 71 людина, серед яких 19 футболістів Chapecoense, 24 тренери та представники клубу, а також 21 бразильський журналіст. Причиною падіння літака став брак пального. В авіакатастрофі вижили лише шестеро людей, зокрема і три футболісти бразильського клубу.

У Бразилії у зв'язку з авіакатастрофою оголосили триденну жалобу.

Фото: dpa

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-