Нападник, який різав людей біля університету в Огайо, виявився студентом з Сомалі

Нападник, який різав людей біля університету в Огайо, виявився студентом з Сомалі

Укрінформ
Поліція встановила особу застреленого близько університету штату Огайо хлопця, який встиг нанести ножові поранення 9 особам, перед тим як його застрелив охороняв навчального закладу офіцер поліції.

Про це повідомила агенція Associated Press.

"Нападником виявився студент університету Абдул Разак Алі Артан. Він народився в Сомалі, проте мав громадянство США", - йдеться у повідомленні.

Розслідуванням інциденту займається ФБР. Силовики не виключають теракт. Нападник раніше говорив про те, що він мусульманин в інтерв'ю університетській газеті.

Нагадаємо: раніше повідомлялося про стрілянину на території університету в штаті Огайо. Транспортний засіб в'їхав на край тротуару в університеті штату Огайо, вдаривши пішоходів поза будівлею навчального закладу. Водій вийшов з автомобіля і почав нападати на випадкових перехожих з ножем м'ясника.

У результаті інциденту дев'ятеро людей були доставлені до лікарні, один із них в критичному стані. В поліції уточнили, що спочатку реагували на повідомлення про нападника з вогнепальною зброєю, втім він був озброєний ножем.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-