В університеті Огайо нападник порізав дев’ятьох студентів

В університеті Огайо нападник порізав дев’ятьох студентів

Відео
Укрінформ
Поліція застрелила нападника, який в понеділок намагався переїхати автомобілем студентів та потім напав на них з ножем біля державного університету Огайо в США.

Про це повідомляє центральне американське видання USA Today.

"Чоловік врізався своїм автомобілем у пішоходів в районі кампусу державного університету штату Огайо, після чого напав на студентів з великим ножем перед тим, як був смертельно поранений офіцером поліції університету", - йдеться в повідомленні із посиланням на офіційні джерела.

У результаті інциденту дев'ятеро людей були доставлені до лікарні, один із них в критичному стані. В поліції уточнили, що спочатку реагували на повідомлення про нападника з вогнепальною зброєю, втім він був озброєний ножем.

"Нам дуже пощастило, що наш офіцер поліції опинився там, і оперативно відреагував", - повідомив начальник поліції університету Крейг Стоун.

Інцидент стався близько 10-ї ранку за місцевим часом, коли підозрюваний, чиє ім'я не називається, навмисно переїхав бордюр та почав атакувати автомобілем перехожих.

Система безпеки університету одразу оповістила студентів про загрозу та рекомендувала усім дістатися убезпечених місць. При цьому повідомлялося про можливість нападу з вогнепальною зброєю.

На місце події прибули кілька спеціальних підрозділів, у тому числі команда SWAT, K9 і та сапери, а також десятки озброєних співробітників. Через дві години після першого попередження правоохоронці зняли стан загрози. Водночас, навчання впродовж дня було скасоване.

Фото: nytimes.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-