У Вашингтоні проходить засідання країн коаліції з протидії ІДІЛ

У Вашингтоні проходить засідання країн коаліції з протидії ІДІЛ

Укрінформ
Засідання офіційних представників 68 країн Глобальної коаліції, що бореться з терористичним угрупованням "Ісламська держава" проходить в понеділок у будівлі Державного департаменту США в Вашингтоні.

Про це йдеться в офіційному повідомленні Держдепу, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Посли й високопоставлені дипломатичні представники 68 членів Глобальної коаліції з протидії ІДІЛ зібралися сьогодні на пленарному засіданні в Державному департаменті для розгляду стану справ нашої глобальної кампанії, що має на меті розгромити цю терористичну організацію", - зауважується в документі.

Члени коаліції зосереджують увагу на координації військових дій, обміну розвідувальними даними, а також активності цивільних сил безпеки, що помітно відображається на поразці ІДІЛ у регіоні. Крім того, обговорюється нагальна необхідність звільнення територій, досі підконтрольних терористам у Іраку й Сирії, а також відновлення населених пунктів, які раніше займала ІДІЛ.

Учасники засідання також привітали Лівію, яка приєдналася до коаліції останньою, підкресливши прогрес у боротьбі цієї країни проти ІД, особливо в місті Сирт, зауважується а в повідомленні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-