Трамп обіцяє

Трамп обіцяє "справедливий і чесний" законопроект про імміграцію

Укрінформ
Обраний президент США Дональд Трамп хоче підготувати "справедливий і чесний" законопроект про імміграцію і зайнятися іншими важливими питаннями, залишивши позаду вибори і кримінальне переслідування Гілларі Клінтон.

Про це він сказав в інтерв'ю виданню New York Times.

"Я думаю, що зараз слід підготувати такий законопроект про імміграцію, який був би справедливим, чесним тощо. Я багато чим хотів би зараз зайнятися", - сказав обраний президент США.

Трамп неодноразово підкреслював, що хоче залишити позаду вибори і звинувачення Гілларі Клінтон у справі про листування, що викрилося, вважаючи питання охорони здоров'я, імміграції та ін. важливішими, ніж ситуація з колишньою суперницею у перегонах за президентське крісло, сім'ї якої президент не хоче заподіяти шкоди.

"Вона (Гілларі Клінтон - ред.) через багато що пройшла. І сильно постраждала у багатьох сенсах. І я не хочу заподіяти їм шкоди якимось чином. Ця передвиборна кампанія була дуже важкою", - підкреслив політик.

Раніше повідомлялося, що Дональд Трамп відмовився від наміру переслідувати у кримінальному порядку Гілларі Клінтон у справі про електронне листування і діяльність фону Клінтонів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-