Син Трампа в Парижі зустрівся з російськими експертами - WSJ

Син Трампа в Парижі зустрівся з російськими експертами - WSJ

Укрінформ
Син Трампа в Парижі провів переговори з експертами, які дотримуються російської позиції щодо врегулювання конфлікту в Сирії.

Про це повідомляє The Wall Street Journal.

«11 жовтня Дональд Трамп-молодший в готелі "Рітц" у Парижі зустрівся з групою експертів для обговорення врегулювання ситуації в Сирії. Серед учасників наради були дипломати, бізнесмени і політики, налаштовані на співпрацю з Росією при врегулюванні конфлікту в Сирії», - йдеться у повідомленні.

WSJ зазначає, що творцями експертної групи є Фаб'єн Бауссар і його дружина Ранда Кассіс, які вважають, що закінчення сирійської війни можливе лише за участю президента країни Башара Асада. У матеріалі видання стверджується, що Кассіс підтримує Кремль.

Сама Кассіс в коментарі WSJ зазначила, що в ході зустрічі вона говорила Трампу-молодшому про важливу роль Росії на Близькому Сході. За її словами, син нового президента США проявив себе як прагматичний і гнучкий політик.

Факт зустрічі Дональда Трампа-молодшого підтвердила радник нового глави Білого дому Кельянне Конвей. Однак вона не підтвердила, що він розмовляв з Кассіс, яка часто приїжджає в Москву в якості лідера помірної опозиції, яка визнає Асада.

WSJ зазначає, що на зустрічі в готелі "Рітц" були присутні в тому числі колишній президент Туреччини Абдулла Гюл, екс-генсек ООН Кофі Аннан, а також Джеймс Рубін, який працював один час прес-секретарем Держдепу ООН.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-