Росію на комітеті ПА НАТО офіційно визнали агресором №1 у світі - Фріз

Росію на комітеті ПА НАТО офіційно визнали агресором №1 у світі - Фріз

Укрінформ
Сьогодні під час розгляду на Комітеті Парламентської асамблеї НАТО резолюції "Підтримка пост-Варшавської стратегії оборони та стримування" беззаперечно було визнано агресію Росії проти України головним фактором дестабілізації безпекової ситуації в світі.

Про це написала у Фейсбуці народний депутат, голова постійної делегації Верховної Ради в Парламентській асамблеї НАТО Ірина Фріз.

"Росія офіційна визнана міжнародними організаціями агресором номер один в світі. В рамках обговорення резолюції досягнуто рішення про те, що однією з форм реагування на дії агресора, буде рішуча підтримка України. Новим чинником, який відтепер перебуватиме у центрі уваги НАТО, є перетворення території півострову Крим на фактично нову стратегічну військову базу РФ", - написала Фріз.

Вона висловила вдячність колегам ПА НАТО за солідарну позицію та підтримку усіх відповідних ініціатив української делегації.

"Таким чином, знову виявилися марними зусилля Кремля зробити з НАТО наївного зайця, який боїться дратувати вовка, сподіваючись залишитись цілим", - написала Фріз.

Як повідомляв Укрінформ, українська делегація презентувала для членів Парламентської асамблеї НАТО дві відеопрезентації від InformNapalm щодо російської військової техніки на Донбасі та участі кадрових російських військових у війні на Донбасі.

Фото: фб/Фріз

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-