Коаліція протидії ІДІЛ збереться в четвер у Берліні - Держдеп

Коаліція протидії ІДІЛ збереться в четвер у Берліні - Держдеп

Укрінформ
Представники країн Міжнародної коаліції, яка протистоїть терористичному угрупованню "Ісламська держава", проведе в четвер робочу зустріч з обговорення подальших зусиль у столиці Німеччини.

Про це офіційно повідомив у понеділок Державний департамент США, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Спеціальний представник президента США з питань Глобальної коаліції протидії ІДІЛ Бретт Макгерк очолить міжвідомчу делегацію до Берліна (Німеччина) 17 листопада для зустрічі з ключовими членами коаліції",- йдеться в повідомленні.

Ця зустріч стане можливістю для партнерів обговорити поточні зусилля навколо так званих "столиць ІД" – Мосула і Ракки, а також розглянути способи подальшого прискорення кампанії проти терористів в Іраку й Сирії та за межами цих географічних кордонів.

У цьому зв'язку повідомляється, що в Берліні детально обговорюватимуться "пріоритети, необхідні для підтримки сталого успіху кампанії".

Переговори триватимуть в рамках регулярних зустрічей у форматі так званих малих груп, спрямованих на координацію та підвищення ефективності об'єднаних зусиль у боротьбі з "Ісламською державою". Останнє таке засідання відбулося в Вашингтоні 21 липня на рівні міністрів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-