Міноборони Молдови викликало

Міноборони Молдови викликало "на килим" військового аташе РФ

Укрінформ
Міністерство оборони Молдови вимагає від Росії припинити проведення на території невизнаного Придністров'я військових навчань за участю військовослужбовців Оперативної групи російських військ, розквартированих у регіоні.

Про це заявив начальник управління оборонної політики і планування Міноборони Молдови Олександру Харя під час зустрічі з військовим аташе при Посольстві Росії в Кишиневі Ігорем Довбнею, повідомляє власний кореспондент Укрінформу в РМ.

"Міністерство оборони занепокоєно відсутністю реакції з боку офісу військового аташе на навчання військових підрозділів так званої армії ПМР за участю військовослужбовців зі складу Оперативної групи російських військ у Придністров'ї, що проводяться на території невизнаного Придністров'я", - зазначив Харя.

Він також закликав військового аташе Посольства РФ у Кишиневі та співробітників його офісу утриматися від участі в таких навчаннях.

 У Міноборони наголосили, що такі дії суперечать конструктивному Договору про співробітництво між Республікою Молдова і Російською Федерацією.

В оборонному відомстві Молдови попередили, що повторна участь військового аташе в навчаннях на території невизнаного Придністров'я може призвести до відкликання мандату аташе на подальшу діяльність.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-