Трамп назвав свої пріоритети: зовнішньої політики серед них немає

Трамп назвав свої пріоритети: зовнішньої політики серед них немає

Укрінформ
Дональд Трамп назвав у четвер найголовніші пріоритети роботи своєї адміністрації, зосереджені, головним чином, на розв'язанні внутрішніх проблем у Сполучених Штатах.

З відповідною заявою він виступив у четвер після зустрічі в Капітолії, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Ми будемо звертати дуже значну увагу на імміграцію, на кордони, ми дуже уважно дивитимемося на сферу охорони здоров'я, і ​​на робочі місця", - перелічив Трамп пріоритети для свого майбутнього кабінету.

Водночас, він не став уточнювати питання щодо побудови стіни на кордоні з Мексикою (в питанні кордонів), або депортації незаконних мігрантів (щодо імміграції). "Ми маємо багато пріоритетів, багато дійсно великих пріоритетів. Люди будуть дуже задоволені", - наголосив обраний американський президент.

Трамп обірвав зустріч з журналістами, коли йому поставили пряме запитання щодо його обіцянок заборонити в'їзд до країни всім мусульманам. Він відповів "всім дякую" та пішов геть із зустрічі з журналістами.

Як повідомляв Укрінформ, Дональд Трамп у четвер прибув до Вашингтона, де провів зустрічі з діючим президентом США Бараком Обамою, а також республіканським керівництвом Конгресу США.

Фото: АА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-