Республіканці зберегли більшість в Палаті представників - ЗМІ

Республіканці зберегли більшість в Палаті представників - ЗМІ

Укрінформ
За попереднім аналізом результатів виборів до Конгресу США, які проходять у вівторок разом із голосуванням за президента країни, представники Республіканської партії, вочевидь, зберегли більшість у Палаті представників.

Про це, зокрема, свідчать результати, оброблені телеканалом NBC News.

"Республіканська партія, як виглядає, матиме 236 місць, демократам дістанеться 199",- зазначає телеканал, аналізуючи попередні результати виборів до нижньої палати американського Конгресу.

У такому разі, якщо на виборах президента переможе Гілларі Клінтон, республіканці створять "політичний буфер" політиці її адміністрації в Палаті представників. Це матиме важливе значення для республіканської політичної платформи в майбутньому, але також і значний потенціал, оскільки у вівторок відбувається двопартійна боротьба, в тому числі, за контроль у Сенаті.

У разі перемоги Трампа, контроль республіканців у Конгресі додаватиме Республіканській партії більше можливостей для реалізації власної політики.

Нинішнє співвідношення республіканців і демократів у Палаті представників дорівнює 246 до 186 відповідно.

Схожі прогнози щодо республіканської більшості в Палаті представників оприлюднили телеканал CNN та агентство Bloomberg. При цьому точні цифри не називаються, а йдеться про "незначне лідерство" у одній із палат головного законодавчого органу Америки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-