Австралія уніфікує правила військової авіабезпеки з європейськими

Австралія уніфікує правила військової авіабезпеки з європейськими

Укрінформ
Правила оборонної авіаційної безпеки Австралії будуть приведені у відповідність до європейських.

Про це повідомляє місцеве видання The Australian.

«Попередні правила захищали нас від високих показників аварійності у минулому, але вони відповідали потребам оборони Австралії та нашим внутрішнім процесам 20-річної давності. Сьогодні ми використовуємо глобальну мережу постачання, повітряні судна з інших країн, велика кількість робіт з обслуговування виконується за принципом «аутсорсингу» - за такої ситуації старі правила, що мали занадто обмежувальний характер,  ускладнювали роботу та призводили до збільшення витрат», - пояснив керівник спеціального державного органу, що відповідає за безпеку польотів, коммодор авіації Джеймс Худ.

Спеціалізований набір правил для австралійської військової авіації, відомий як «Оборонні авіаційні правила безпеки», був введений у дію у 1990-х роках у відповідь на хвилю аварій повітряних суден зі смертельними наслідками.

Нові правила, які зараз запровадила Австралія, відповідають європейських нормам та експлуатуються понад 30-ма іншими країнами, покликані суттєво (більш ніж на 30%) зекономити кошти на глобальних ланцюжках постачання та технічного обслуговування оборонної авіації. Це найбільша зміна правил в області авіаційної безпеки Австралії за останні 20 років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-