Дії росіян у Сирії стали

Дії росіян у Сирії стали "холодним душем" для ЄП - євродепутат

Укрінформ
Поведінка росіян в Сирії, в Алеппо, для багатьох європейських політиків стала холодним душем.

Про це у Краматорську заявили представники Підкомітету з питань безпеки та оборони Комітету закордонних справ Європарламенту, повідомив на своїй сторінці в Facebook голова Донецької військово-цивільної обласної адміністрації Павло Жебрівський.

"Хочемо висловити вам нашу повну підтримку і солідарність. Ми не маємо жодних ілюзій щодо ролі Росії у цьому конфлікті. До подій у Сиріі деякі наші колеги з Європарламенту ще мали якісь ілюзії щодо Росії. Тепер таких стало значно менше. Поведінка росіян у Сирії, в Алеппо, для багатьох європейських політиків стала холодним душем - це слова із сьогоднішньої зустрічі із членами Підкомітету з безпеки та оборони Комітету закордонних справ Європарламенту Анною Ельжбетою Фотигою, Майклом Галером та Клаусом Бухнером", - написав губернатор, процитувавши членів Європарламенту.

Жебрівський розповів представникам Європарламенту про те, як сьогодні в регіоні відроджують зруйновану інфраструктуру, як змінюються настрої людей, як розвивається на Донеччині громадянське суспільство і економіка.

"Генерал Кременецький дуже чітко і докладно розповів про ситуацію на лінії розмежування та про участь у війні кадрових російських військових. Дуже добре, що європейські політики такого рангу приїжджають в Україну, в зону АТО, щоб оцінити ситуацію і отримати інформацію з перших уст", - підкреслив глава області. 

Він зазначив, що ці гості формують порядок денний і політику Європейського парламенту щодо підтримки і допомоги Україні і формують стратегію ЄС щодо продовження санкцій проти "агресивної і знахабнілої Росії".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-