Королівське подружжя Нідерландів вшанувало в Австралії жертв MH17

Королівське подружжя Нідерландів вшанувало в Австралії жертв MH17

Укрінформ
Король та королева Нідерландів під час свого п'ятиденного візиту в Австралію поклали квіти до меморіалу на вшанування жертв збитого літака рейсу MH17.

Про це інформує Reuters.

"Король та королева Нідерландів Віллем-Олександр та Максима поклали соняшники до меморіалу в столиці Австралії у середу на вшанування жертв збитого над Україною два роки тому літака Малайзійських авіаліній рейсу MH17", - йдеться в повідомленні.

Королівське подружжя також вшанувала полеглих воїнів у Першій світовій війні, пам'ять яких світ вшановує 11 листопада.

Як повідомляв Укрінформ, 28 вересня міжнародна спільна слідча група, яку очолює прокуратура Нідерландів, оголосила результати розслідування, підтвердивши, що ракетний комплекс "Бук", з якого був збитий літак Малайзійських авіаліній МН17, був доставлений з Росії і після запуску ракети з окупованої території вивезений назад у РФ. За інформацією голландського прокурора Фреда Вестербеке, запуск було здійснено з території біля міста Первомайськ, яка у момент катастрофи знаходилася під контролем бойовиків.

17 липня 2014 року у небі над селом Грабове Донецької області був збитий літак Boeing-777 "Малайзійських авіаліній", що виконував рейс Амстердам - Куала-Лумпур. Унаслідок цієї трагедії загинули 298 людей, найбільше жертв - громадяни Нідерландів.

Фото: @KvanOosterom

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-