Путін готує масштабну атаку на Алеппо - ЗМІ

Путін готує масштабну атаку на Алеппо - ЗМІ

Укрінформ
Президент Російській Федерації Володимир Путін почне повномасштабний військовий напад на сирійське місто Алеппо вже на цьому тижні.

Про це повідомляє The Times з посиланням на дані західних розвідок.

Згідно з повідомленням, єдиний російський авіаносець, який йде на ударну позицію в східній частині Середземного моря, буде використовуватися для підвищення вогневої міці сирійського режиму.

"Російський лідер планує використовувати політичне затишшя у Вашингтоні під час президентських виборів і після них, щоб домогтися вирішальної перемоги до середини січня для свого союзника президента Башара Асада у контрольованих повстанцями районах міста Алеппо", - йдеться в повідомленні.

Раніше видання заявило про появу трьох російських підводних човнів у Середземномор'ї. За даними видання, мова йде про два атомні підводні човни проекту 971 "Щука-Б" та одну дизель-електричну субмарину проекту 877 "Палтус".

Як повідомлялося, британський військово-морський флот знаходиться в стані повної боєготовності після інформації про те, що російські кораблі можуть на шляху до Сирії пройти вздовж берегів Королівства.

За інформацією британського міноборони, "Адмірал Кузнєцов" і 7 інших російських надводних кораблів знаходяться в Норвезькому морі на шляху до Сирії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-