Американці провели дві спецоперації в Ємені

Американці провели дві спецоперації в Ємені

Укрінформ
Американські сили у жовтні провели дві успішних операції в Ємені проти угруповання "Аль-Каїда на Аравійському півострові", під час яких знищено вісім терористів.

Про це йдеться в офіційному повідомленні Міністерства оборони США, поширеному в п'ятницю, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Американські військові успішно вразили дві цілі в центральній частині Ємену, ліквідувавши вісім терористів, пов'язаних із групою "Аль-Каїда на Аравійському півострові", - зазначили в Пентагоні із посиланням на Центральне командування ЗС США.

При цьому уточнюється, що для ураження цілей проводилось дві окремих операції. Перша була реалізована у віддаленому районі провінції Шабва, під час якої було знищено два терористи. Ще один удар був завданий 18 жовтня у цій же провінції, в результаті чого загинули шість терористів.

При цьому ранг бойовиків та інші деталі не розкриваються.

Як підкреслили в Пентагоні, організація "Аль-Каїда на Аравійському півострові" залишається "серйозною загрозою для регіону і для Сполучених Штатах". Активність цього угруповання має дестабілізуючий вплив на Ємен, тому США докладають зусиль для витіснення терористів з регіону, пояснили в американському оборонному відомстві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-