Перша леді США назвала сексуальні витівки Трампа

Перша леді США назвала сексуальні витівки Трампа "шокуючими"

Укрінформ
Перша леді США Мішель Обама публічно засудила кандидата в президенти Дональда Трампа, назвавши недавно опубліковані непристойні висловлювання мільярдера "шокуючими", "образливими" й таким, що не відповідають стандартам людської гідності.

Про це вона заявила під час мітингу в Манчестері, штат Нью-Гемпшир, повідомляє центральний американський телеканал CNN.

"Я не можу повірити в те, що кандидат на пост президента Сполучених Штатів хвалився сексуальними домаганнями до жінок", - заявила Мішель Обама.

Перша леді як і раніше не стала називати Трампа у своїй промові по імені, ідентифікуючи його тільки як "кандидата". Вона заявила, що минулий тиждень був найгрубішим у виборчій кампанії, яка й так була переповнена грубощами.

Мішель Обама назвала риторику Трампа "шкідливою та ненависною до жінок", підкресливши, що це відбувається з його боку протягом усієї кампанії. Вона зазначила, що це стало болісним для виборців, які очікували від лідерів, що вони повинні відповідати "основним стандартам людської гідності".

Коментуючи оприлюднене відео з брудними висловлюваннями Трампа сексуального характеру, Мішель Обама зізналась, що ці коментарі її шокували. "Не можу припинити думати про це. Він вразив мене до глибини душі… Я знаю, що таке виборча кампанія, але тут ідеться не про політику, а про основу людської порядності", - наголосила Мішель Обама.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-