У Польщі відреагували на російські

У Польщі відреагували на російські "Іскандери" у Калінінграді

Укрінформ
Міністерство національної оборони Польщі стурбоване повідомленнями про перекидання Росією до сусідньої з Польщею Калінінградської області РФ ракет "Іскандер".

Про це заявив очільник міністерства Антоні Мацєревич, якого цитує Польське радіо.

"Останні дії Російської Федерації викликають велику стурбованість, і ми беремо до уваги всі повідомлення, серед них і ті, що вказують на можливу присутність ракет "Іскандер"... на території Калінінградської області", - наголосив Мацєревич.

Офіційно Москва не підтверджує інформації про перекидання "Іскандерів" під польський кордон, хоча вже протягом шести років вона анонсує такі дії у відповідь на розбудову в Польщі систем антиракетного щита і бази американських ракет "Патріот", зазначає Польське радіо.

Як повідомляв Укрінформ, про те, що Росія переміщує здатні нести ядерний заряд ракетні комплекси "Іскандер" до району між Польщею і Литвою - у Калінінградську область, у п'ятницю поінформувало агентство Рейтер з посиланням на високопоставленого співробітника американської розвідки. 

Ракети "Іскандер-М" мають радіус дії від 50 до 700 км, тобто з Калінінградської області можуть досягати цілей як у Варшаві, так і в Берліні. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-