Путін звільнив десятьох генералів

Путін звільнив десятьох генералів

Укрінформ
Президент РФ Володимир Путін підписав указ про звільнення від займаних посад 10 генералів МВС.

Документ опублікований на офіційному інтернет-порталі правової інформації, повідомляє Meduza.

"Від посад звільнені: голова управління організаційно-дозвільної роботи МВС РФ Леонід Вєдьонов, начальник головного управління позавідомчої охорони МВС РФ Сергій Лебедєв та його заступник Олександр Грищенко, глава Центру спецпризначення позавідомчої охорони Олександр Жилкін, начальник Центру спеціального призначення сил оперативного реагування ГУ МВС по Москві Дмитро Дейниченко, а також голова Центру спеціального призначення сил оперативного реагування і авіації МВС РФ В'ячеслав Хаустов", - зазначає видання.

Цим же указом звільнений з посади начальник управління на транспорті МВС РФ по Далекосхідному федеральному округу Сергій Сєріков.

Як повідомляє ТАСС, всі згадані генерали МВС, за винятком Серікова, керували підрозділами, які були переведені в Росгвардію.

Росгвардия була створена указом Путіна у квітні 2016 року на базі Внутрішніх військ МВС. До нової структури увійшли ОМОН і СОБР територіальних органів МВС, а також ФГУП "Охорона" (позавідомча охорона).

У вересні президент РФ підписав указ, яким зменшив граничну чисельність працівників МВС, включаючи центральний апарат відомства, на 163 тисячі осіб. Як пояснили у МВС, ці 163 тисячі будуть приведені на службу в Росгвардію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-