У Трампа пояснили, чому він не показує свої декларації

У Трампа пояснили, чому він не показує свої декларації

Укрінформ
Кандидат у президенти США Дональд Трамп, незважаючи на хвилю критики у зв'язку з можливим уникненням оподаткування протягом 18 років, не публікуватиме свої податкові декларації.

Про це заявив заступник Трампа, екс-мер Нью-Йорка Руді Джуліані, передає Huffington Post

"Колишній мер Нью-Йорка Руді Джуліані, топовий заступник Трампа, продовжує стверджувати в неділю, що Трампу було заборонено публікувати ці дані, тому що він перебуває під аудитом", - йдеться у повідомленні.

Джуліані також запевнив, що Трамп збирається опублікувати декларації після завершення аудиту. "Він збирається оприлюднити декларації, коли аудит буде закінчений, тому все проясниться і люди не зможуть перекрутити те, що він зробив", - сказав республіканець.

Він наголосив, що Трамп проходив аудит щороку, і жодного разу йому не було висунуто обвинувачень.

Нагадаємо, New York Times заявила, що має документи, які свідчать, що Дональд Трамп через задекларовані у 1995 році великі втрати міг отримати законні підстави для того, щоб протягом 18 років не платити податок з прибутку.

Раніше кандидат від демократів Гілларі Клінтон заявила, що небажання Трампа розкривати подробиці своєї податкової історії може приховувати "щось жахливе". Коли Клінтон звинуватила Трампа в тому, що він не платить федеральний податок на прибуток, кандидат від республіканців відповів: "Це робить мене розумним".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-