США знищили чотирьох терористів Аль-Каїди в Ємені

США знищили чотирьох терористів Аль-Каїди в Ємені

Укрінформ
Американські війська минулого тижня успішно вразили дві цілі в центрі Ємену, що належали організації Аль-Каїда на Аравійському півострові, ліквідувавши чотирьох оперативників терористичного угруповання.

Про це повідомили в середу оборонному відомстві США, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Одним ударом у районі провінції Маріб 20 вересня знищено двох представників Аль-Каїди на Аравійському півострові. Інший удар був нанесений 22 вересня в провінції Аль Байда, під час якого також ліквідовано два представника Аль-Каїди", - уточнюється в повідомленні.

Як зазначив речник Центрального командування США майор Джош Жак, "це були оперативники Аль-Каїди, які продовжують підтримувати дестабілізуючі організації на території Ємену".

Він наголосив, що "американське Центральне командування продовжує захищати США, їхніх союзників і партнерів від цих загроз, не допускаючи перетворення Ємену на притулок для Аль-Каїди на Аравійському півострові".

При цьому, продовжив Жак, Центрком не послаблюватиме зусиль, спрямованих на знищення Аль-Каїди, й працюватиме разом із союзниками з метою підвищення регіональної безпеки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-