Теледебати між Клінтон і Трампом: онлайн трансляція

Теледебати між Клінтон і Трампом: онлайн трансляція

Відео
Укрінформ
У США почались перші теледебати між кандидатами в президенти США Дональдом Трампом і Гілларі Клінтон.

Їх трансляцію проводить "Радіо Свобода" на своїй сторінці в YouTube.

До слова, у Штатах дуель "фейс ту фейс" має дуже сильний вплив на виборців, і в умовах, коли рейтинг кандидатів майже зрівнявся, від того, як відбудуться словесні баталії, багато в чому буде залежати результат.

Дебати також обіцяють стати найбільшим політичним шоу сезону. Якщо прогноз збудеться і аудиторія досягне 100 млн осіб, вони майже наздоженуть за популярністю Суперкубок, який в минулому сезоні подивилися 112 млн глядачів.

У 2012 р. аудиторія президентських дебатів становила 67 млн осіб. Такий різкий стрибок аудиторії очікується через одіозність кандидатів у президенти, їх високий антирейтинг і серйозну інтригу, яка зберігаються до цих пір.

Як раніше повідомлялося, теледебати почнуться в університеті Хофстра (штат Нью-Йорк) в 04:00 за київським часом та триватимуть 90 хвилин. Шоу буде поділено на шість частин за 15 хвилин, кожен із сегментів буде починатися з питання модератора дискусії Лестера Холта. Заявлені теми - "напрям, в якому повинна рухатися Америка", "захищаючи Америку" і "досягаючи успіху".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-