Біля берегів Єгипту загинули вже 148 нелегалів

Біля берегів Єгипту загинули вже 148 нелегалів

Укрінформ
Кількість загиблих біля узбережжя Єгипту сягнула 148 осіб. Військові врятували вже 163 осіб, однак рятувальну операцію ще не завершено. Максимальна кількість пасажирів на борту могла сягати 450-600 осіб.

Про це повідомляє DW

"Кількість жертв аварії переповненого човна з біженцями біля узбережжя Єгипту збільшилася до щонайменше 148 осіб", - зазначив у п'ятницю єгипетському телебаченню місцевий чиновник.

Раніше речник міністерства охорони здоров'я Єгипту говорив про 133 загиблих. Військові повідомляють, що врятували 163 осіб, рятувальна операція триває. Біженці, що вижили, оцінюють кількість пасажирів на борту у 450 осіб. Інформагенція dpa повідомляє про 600 пасажирів.

Нагадаємо, 21 вересня переповнений човен з біженцями перекинувся у Середземному морі неподалік від села Бург Рашид у північній провінції Єгипту Бухейра. На борту човна, який мав плисти у напрямку європейського узбережжя, ймовірно - до берегів Італії, перебували мігранти з Єгипту, Сирії та країн Африки. 22 вересня було заарештовано чотирьох чоловіків за причетність до незаконного переправляння людей морем. Усіх їх звинувачують у ненавмисному вбивстві та торгівлі людьми.

Фото: Marina militare

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-