У Нью-Джерсі біля траси марафону стався вибух

У Нью-Джерсі біля траси марафону стався вибух

Укрінформ
У місті Сісайд-Парк (штат Нью-Джерсі) поруч з місцем проведення марафону в честь морських піхотинців і моряків спрацював саморобний вибуховий пристрій.

Про це повідомляє телеканал СВЅ News.

Постраждалих при вибуху немає, матеріальна шкода мінімальна.

За даними Associated Press, вибуховий пристрій, зібраний із залізної труби, був у сміттєвому баку для пластику, поруч з трасою, де мав проходити пробіг. Він спрацював приблизно о 09:30 за місцевим часом. Поліція перекрила місце події та прилеглі вулиці і задіяло спеціальних собак, надресованих на пошук вибухівки.

Представники влади повідомляють, що учасники марафону мали пробігти повз місця, де спрацював вибуховий пристрій приблизно в цей час. Проте був відкладений старт марафону, коли неподалік від місця вибуху був також виявлений підозрілий згорток. Задля обережності оголошено евакуацію прилеглих будинків.

Нагадаємо, 15 квітня 2013 року під час бостонського марафону прогриміли два вибухи. В результаті загинули троє людей, 260 людей отримали поранення. За скоєння цього теракту був затриманий Джохар Царнаєв, його старший брат Тамерлан вчинив збройний опір і був застрелений. У травні минулого року Джохар Царнаєв був засуджений до смертної кари.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-