Клінтон повернулася з кращим розумінням того, чого хоче

Клінтон повернулася з кращим розумінням того, чого хоче

Укрінформ
Кандидат на пост президента США від Демократичної партії Хілларі Клінтон заявила, що "почувається відмінно" – після кількох днів паузи у виборчій кампанії.

Про це повідомляє Радіо Свобода.

Клінтон виступила на мітингу в Північній Кароліні – це була її перша поява на широкій публіці після інциденту в неділю в Нью-Йорку, коли вона знепритомніла.

Було оголошено, що у Клінтон діагностовано запалення легенів на тлі алергії, вона була змушена скасувати низку передвиборних заходів. Як сказала Клінтон на мітингу, кілька днів відпочинку пішли їй на користь. Більше того, тепер вона краще розуміє, заради чого виборює посаду глави держави.

"Я балотуюся заради всіх, хто не покладаючи рук працює, щоб допомогти своїй родині. Заради всіх, хто, отримавши важкий удар, зумів знову піднятися на ноги", - сказала Клінтон.

Раніше в четвер лікар Клінтон повідомила, що та проходить курс лікування антибіотиками і одужує. Була також опублікована інформація про хвороби, перенесені Клінтон раніше, і зроблено висновок, що вона за станом здоров'я готова виконувати обов'язки президента.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-