Коаліція відрізала десяток маршрутів постачання ІДІЛ

Коаліція відрізала десяток маршрутів постачання ІДІЛ

Укрінформ
Війська міжнародної коаліції провели серію авіаударів, внаслідок яких відрізали доступ терористичного угруповання "Ісламська держава" до щонайменше десяти маршрутів постачання.

Про це йдеться в щоденному зведенні з місця бойових дій, оприлюднених Міноборони США у п'ятницю, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Поблизу населеного пункту Дейр-ез-Зор нанесено шість ударів, внаслідок яких уражено 10 маршрутів постачання ІДІЛ", - констатували в американському оборонному відомстві.

Крім того, повідомляється про нанесення кількох ударів коаліційних сил у районі міста Айн Іса та Мара, в результаті яких знищено підрозділ тактичного рівня, систему ППО та два транспортних засоби терористів.

Водночас, впродовж останньої доби коаліція здійснила п'ять ударів по осередках "Ісламської держави" на території Іраку. Операції проводилися, зокрема, біля населених пунктів Хадіта, Кісік, Мосул і Таль-Афар. При цьому були уражені, в тому числі, артилерійський склад, ракетно-пускові установки, бойові позиції ІДІЛ, тунелі, а також транспортна та спеціальна техніка. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-