Вересень у Канаді прикрасять чотири українські фестивалі

Вересень у Канаді прикрасять чотири українські фестивалі

Укрінформ
Упродовж вересня по всій Канаді пройде чотири фестивалі української культури. Як передає кореспондент Укрінформу, вже цими вихідними у Монреалі, найбільшому місті провінції Квебек, відбудеться щорічний український фестиваль.

У неділю громада організовує український день також у столиці провінції Манітоба - Вінніпезі і святкування 75-ліття Конгресу українців Канади у місті Лондон, що в провінції Онтаріо.

За день до цього Королівський музей Британської Колумбії відкриє виставку, приурочену до 125-річної початку української імміграції до Канади.

Але наймасштабніше святкування очікується 16 - 18 вересня у Торонто, де відбудеться традиційний український фестиваль "Bloor West Village"», який минулого року залучив більше 10 тис відвідувачів.

Нагадаємо: цього року українська діаспора Канади відзначає одразу три важливі дати. Окрім 25-річчя проголошення незалежності України, на цей рік випало 75-ліття створення Конгресу українців Канади та 125 років від початку української імміграції до країни кленового листа.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-