У російських школах відкрилися профільні класи тюремників

У російських школах відкрилися профільні класи тюремників

Фото
Укрінформ
У російських школах Волгоградської області відкрилися «профільні класи» Управління Федеральної служби виконання покарань (ФСВП).

Про це повідомляє сайт УФСІН по Волгоградській області.

«1 вересня у двох волгоградських школах відкрилися профільні класи Управління Федеральної служби виконання покарань по Волгоградській області. На урочисті лінійки, присвячені початку нового навчального року, учні двох 10-х класів та одного 9-го вперше одягли форму УФСІН і відчули себе справжніми курсантами», - пише відомство.

Названі дві школи - «Середня школа №24 імені Героя Радянського Союзу А. В. Федотова Кіровського району Волгограда» і «Середня школа № 85 імені Героя Російської Федерації Р. П. Лячина Дзержинського району Волгограда».

Додано фоторепортаж зі шкільних урочистостей, присвячених Дню знань. Діти в синьо-сіро формі тюремного відомства — дев'ятикласники і десятикласники, в тому числі багато дівчаток. ФСИНовские полковники виголошують промови. ФСІНовська співробітниця щось розповідає сидять за партами учням.

«Волгоградські діти будуть знайомитися з роботою російської кримінально-виконавчої системи, яка, як мені здається, є системою тортур різного ступеня жорстокості і системою принижень різного ступеня гидоти. Дітям «профільних класів» розповідатимуть не про те, як рвуть собаки в'язнів на плацу, про прес-хатах в СІЗО. Так само, як не розповідають юним кадетам Міноборони про дідівщину в казармах і «відпускників» в Донбасі», - пише з цього приводу правозахисник Роман Попков.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-