Меркель каже про поліпшення ситуації з біженцями в Німеччині

Меркель каже про поліпшення ситуації з біженцями в Німеччині

Укрінформ
Федеральний уряд Німеччини багато робить для поліпшення добробуту і підвищення безпеки власних громадян, не забуваючи про них за проблемами біженців.

Про це заявила канцлер ФРН Ангела Меркель, виступаючи в середу на дебатах по проекту федерального бюджету на наступний рік, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми даємо більше всім людям в Німеччині, а не лише біженцям", - відповіла Меркель на обвинувачення опонентів, які закликають змінити курс і обвинувачують її в тому, що на біженців витрачається занадто багато коштів і що ця тема підриває рейтинги правлячої коаліції.

Глава уряду нагадала про заходи, які було вжито останнім часом для поліпшення інтеграції, а також про прийняті два пакети законодавства з питань біженців. Вона наголосила, що ситуація сьогодні виглядає набагато краще, ніж у цей самий час рік тому, число біженців істотно скоротилося, здатність до швидкого надання гуманітарної допомоги підвищилася.

Меркель також зазначила, що "тероризм - не нова проблема, яка прийшла з біженцями" і запевнила, що влада робить все, щоб забезпечити безпеку громадян, оскільки, визнала вона, "не всі біженці прибувають з добрими намірами". За її словами, восени цього року має бути підготовлена нова стратегія безпеки, а до 2020 року сили, що забезпечують безпеку, отримають тисячі нових співробітників і нову техніку.

Канцлер виступила на захист угоди між ЄС і Туреччиною. Вона назвала цю угоду моделлю для можливих майбутніх таких домовленостей з іншими країнами, такими як Єгипет, Туніс, Лівія.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-