США додали до списку санкцій

США додали до списку санкцій "Газпром медіа" та підрядника Керченського мосту

Скрін
Укрінформ
США ввели санкції проти російського холдингу "Газпром медіа" компанії-підрядника з будівництва Керченського мосту.

Список опубліковано на сайті міністерства фінансів США.

"Сьогодні Департамент Управління Казначейства контролю за іноземними активами США (OFAC) оновив список цільових санкцій, направлених на компанії держав, пов'язаних з конфліктом в Україні", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, до списку потрапив російський холдинг ""Газпром медіа".

Нагадаємо, до холдингу "Газпром медіа" входять телеканали НТВ, ТНТ, ТНТ4 та інші, радіостанції "Авторадио", "Эхо Москвы", "Юмор FM", "Радио Energy" та інші, кіновиробничі компанії "НТВ-Кино", Comedy Club Production тощо та інші медіаресурси.

Як повідомляє Slon, компанія "Мостотрест", яка до 2015 року належала Ігорю і Аркадію Ротенбергу, є субпідрядником будівництва моста через Керченську протоку. "СГМ-мост" - генеральний підрядник будівництва, дочірнє підприємство компанії "Стройгазмонтаж" Аркадія Ротенберга.

Як уточнюється в окремому документі, який стосується "Мостотрест", санкції щодо компанії набудуть чинності 1 жовтня. До цієї дати американські компанії можуть продовжувати бізнес з "Мостотрест".

Також під санкції США потрапив замовник будівництва Керченського мосту ФКУ упрдор "Тамань" Федерального дорожнього агентства.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-