Біля Марселя розстріляли двох чоловіків

Біля Марселя розстріляли двох чоловіків

Укрінформ
У Франції поблизу Марселя невідомі вночі розстріляли двох чоловіків.

Поліція вважає, що причиною вбивств могли стати кримінальні розборки, повідомляє телеканал France-3.

«Два криваві вбивства скоїли невідомі поблизу Марселя в ніч з середи на четвер. Спочатку увечері невідомий розстріляв 39-річного чоловіка, випустивши у нього сім куль впритул. Чоловік загинув біля свого будинку на очах у свого сина», - пише видання.

Поліція підозрює, що вбивство скоєне або через наркотики, або через зведення рахунків. Наразі прямі докази незаконного обігу наркотиків або бандитизму у правоохоронців відсутні. Відомо, що чоловік працював менеджером тату-салону в одному з районів Марселя і не перебував на обліку в поліції. Про це зокрема, заявив прокурор Марселя Ксавьє Тарабьо. На його думку, скоріше за все йдеться про «зведення рахунків».

Кілька годин по тому неподалік від Марселя у містечку Маріньяні (департамент Буш-дю-Рон) було застрелено 35-річного чоловіка.

 «Чоловіка застрелили, коли той повертався до своїх батьків. Його батько почув постріли, вийшов і побачив двох чоловіків, що стрибали через паркан у саду», - зазначило ЗМІ джерело в поліції. Убитий чоловік перебував на обліку правоохоронців.

З початку року у цьому регіоні сталося 23 вбивства.

Фото: LODI Franck/SIPA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-