Меркель не хоче бачити

Меркель не хоче бачити "турецькі конфлікти" в Німеччині

Укрінформ
Канцлер ФРН закликала жителів країни турецького походження не приносити конфлікти, що відбуваються в Туреччині, на німецьку землю, а брати активну участь у суспільному житті Німеччини.

Так вона прокоментувала свій заклик до громадян турецького походження проявляти лояльність до Німеччини в інтерв'ю німецькому суспільно-правовому телеканалу ARD.

Глава німецького уряду також заявила, що хотіла б, щоб "люди, які довго живуть у Німеччині, взяли участь у розбудові нашої країни". Говорячи про громадян турецького походження, Меркель, крім того, зазначила, що вона є також і їх федеральним канцлером".

Канцлер також відповіла на критику своєї міграційної політики з боку свого партнера по урядовій коаліції, голови Соціал-демократичної партії Німеччини та віце-канцлера Зігмара Габріеля. "Ми всі рішення приймали разом. Багато ми вирішили дуже швидко", - наводить її слова Deutsche Welle.

Вона вказала на те, що йдеться про велике завдання, для виконання якого "ми вже багато чого досягли і ще багато що маємо зробити". Канцлер, зокрема, зазначила, що був розширений штат співробітників Федерального відомства у справах міграції та біженців (BAMF) і прийнятий закон про інтеграцію мігрантів.

Відповідаючи на запитання про те, чи буде вона претендувати на посаду канцлера ФРН в 2017 році, Меркель сказала, що повідомить про це "у відповідний строк" і відмовилася від подальших коментарів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-